Irriterad igen!

Idag har jag jobbat typ 10 timmar typ... Och nu antar jag att det som räknas vad jag gör nu är att vara barnvakt. Jag har lagt Lily och sitter och väntar att Joan ska komma hem med Alice som varit borta hela dagen. Hon åkte kvart i 6 och nu är klockan 19.50. Hon sa att själva restiden skulle ta ungefär 50 minuter sammanlagt fram och tillbaka... Så att resten av tiden kan man ju undra vad som händer på... Huvudvärk! Jo tack! Men imorgon är det men lediga dag. Ska vara, jag blir seriöst sur om hon ändrar på det.. Hatar när man får veta saker i sista minuten.. Högst irriterande!

I alla fall har syrran frågat om jag vill jobba för Carina den 5-8 maj. JA!!! Sa jag om detta så klart.. Det ska bli så roligt! Bättre än detta vill jag lova flera gånger om!

Låtar Losan, låtar!

Nu har jag 3 låtar jag måste skicka till dej.. Eller 4 förresten för en som jag skulle skicka men aldrig gjorde tror jag.. =P Men i alla fall den ena låten är så förbannat braig och lugn och skön.. Om man är på det humöret så kan man ta mej tusan börja tjuta när man lyssnar på den.. I alla fall nästan gång vi dejtar på msn så skickar jag dom.. =D

Money, money, money!!

Woho Josefin får ett 5-siffrigt belopp tillbaka på skatten =P Inte fel inte fel.. Men mamma ska ha typ alla pengar.. Fast snäll som hon är tar hon inte allt på en gång.. Så om jag får med mej det jag tänkt härifrån så kanske jag bara behöver bo hemma en månad om jag får jobb fort.. Har sökt 2 till i Norrköping vilket är lite förvirrande med tanke på deras anställningsstopp.. Fattar nada men jag söker och är glad! Eller så glad som jag kan vara här för tillfället..

Drömde inatt att Elvis sov hos mej på min kudde där han brukar lägga sej ibland.. Jag kunde känna hans tyngd mot min nacke och pälsen kittlades när han tvättade sina tassar.. Men när jag vaknade så fanns det ju ingen Elvis i min säng.. =( Pratade med mamma nyss och han ligger i hennes fåtölj.. Jag ska mysa med han så han storknar när jag kommer hem det säger jag bara.. Sen ska jag dricka ARLA LÄTTMJÖLK för bövelen!!! GOD MJÖLK!!!! Nu vill jag hem.. Och mamma kom på att hon längtade efter mej nyss med haha.. Att en månad ska vara så lång. Idag är det faktiskt en månad exakt till dom kommer hit.. Till dit kan jag räkna och tycka det är ok att jag inte ska åka hem direkt då eftersom när dom kommer så är jag ledig till jag åker.. =P *wohooo*

Nu ska här badas lite.. Och på med en ansiktsmask.. En grön kletig en.. Inga gurkor på ögonen dock =D


Lite lätt irriterande...

Sen tillskottet kom ut har jag nog jobbat runt 10 timmar per dag.. Visst jag får betalt men det är rätt slitsamt. Idag har jag jobbat mellan 7.30 och 13.15. Vid 14.15 blir det att börja igen för då e skolan slut.. Sen slutar jag 19.00 som vanligt.. Det ska bli skönt att åka hem.. Får väl hoppas att jag inte kommer hem med magsår eller något annat stressymptom.. Har redan aktiverat itchy och scratchy på benen... Och att jag ens fått rast var för jag sa att jag går nu och kommer tillbaka sen... Är mycket lättirriterad nu för tiden vilket inte är så bra med tanke på att tålamod behövs med barnen och eftersom jag gör i princip allt.. Månaden känns oerhört lång nu!

Söndag

Då har jag haft min första helt lediga helg då.. Lär väl vara den sista med haha.. Här alltså inte hemma.. =P Just nu håller jag på att tvätta kläder.. Ska dammsuga mitt rum och badrum med.. Sen ska jag se om jag inte kan ta mej en promenad. Det är lite mulet ute vet inte vart solen tog vägen den var här förut. Ska ju ta mej till Killinchy och köpa Yoplaits jordgubbsyoghurt med.. Min frulle lix! Jag ska försöka planera vad som ska med till London oxå. Och inte ta med mej för mycket som annars är min specialitet. Och jag hoppas hon beställer biljett med incheckat bagage annars kan jag inte ta med mej några toalettgrejer om jag inte får stoppa ner dom i någon av deras väska.

Eftersom du inte svarar på msn antar jag att du är iväg och jobbar... Kuligt en söndag.. =P Här ska väl folk börja öppna sina affärer eller bara ta sej hem från sina kyrkbesök.. Före klockan 13.00 får ingen öppna sin butik för då är det kyrkbesök som gäller. Och går du inte dit (vilket förmodligen dom flesta gör men i alla fall) så vet jag inte vad du bör göra men gömma dej hemma kanske så folk inte kan kasta fördömande blickar på dej för du inte savar din soul through guidance from the Lord och vad allt det står på en del kyrkor.. =P Jaja man kan inte göra alla lyckliga så jag börjar med att se till att jag själv är det =P Och hello in the head lix jag ska åka hem om en månad!!!!!

Alice var ju väldans generös förut. Igår så skulle dom köpa en drake (heter det så? En kite i alla fall =D) men hittade ingen så dom köpte ett flygplan i frigolit eller något som man kastar så glider det. Så lyckades dom ju krascha det x antal gånger igår så idag då kom hon till mej och sa att jag kunde få det där för dom skulle åka och köpa ett nytt haha.. Men priset tar ju ändå detta när vi pratade om vattkoppor och att Lily hade haft det;

J - Have you had chicken pox?
A - No, only Lily, but I've had a nosebleed...

Höll ju på att dö av skratt och självklart kunde jag inte skratta för hon var ju helt superseriös och för hon ville verkligen ha vattkoppor när Lily fick det så hon skulle säkert blivit helt stött om jag hade börjat skrattat.. Men det lät ju askul.. =P Näsblod är stora grejer det! Nähe om jag skulle ta tag i det dära dammsugandet och städandet då.. *jippiee* Eller inte.. Men det är väl på tiden att Henry the Hoover och jag har lite kvalitetstid tillsammans...

See ya!

Marley and me

Då har jag varit på bio då.. Det var en bra film men tjutig.. Det snörvlades på rätt bra i biosalongen kan jag säga.. =P Och så har jag bokat min biljett hem den 4 maj.. Så jag åker med samma flyg som mamma och pappa... Nu ska jag lägga mej och sova.. Skönt med ledigt imorgon!

Jag ska till London!

Jodå jag har pratat med mamma Joan.. Och som det verkar blir jag nog kvar till mamma och pappa kommer.. Vilket innebär att jag kommer hinna följa med dom en gång till London.. Det blir nog nästa vecka och vi ska bo hos hennes bror i en vecka.. =P Och så håller hon på att konspirera med George att han ska charma mej så jag vill stanna.. Plus att hon skulle leta reda på Vin Diesel i Killyleagh eller Killinchy för då skulle jag nog stanna sa hon =D Så lyckades hon klämma lite på mitt samvete igen när hon berättade att Esther hade sagt till Polly att hon tyckte det var kul att jag var här.. Och att hela familjen slott så klart ska åka iväg på semester i 4 månader och hon ska sköta om slottet så hade hon sagt att hon hade mej och the Kims här.. Och dom åker i maj.. Typiskt.. Fast jag kan ju inte stanna för det liksom.. Men så har jag även sagt till Joan för att hon ska förstå att jag inte tycker illa om dom att jag förutsatt att jag har pengar gärna kommer och hälsar på dom.. Jag menar det är ju inte långt, jag får komma hem snart igen och jag slipper jobba haha =P

fullt upp

Hej! Gud va den här veckan gått fort. Har knappt hängt med i svängarna haha. Just nu håller jag på att städa, eller ja tog en paus nu för de va tråkigt! Sen är det fotboll ikväll med. Så de va den torsdagen haha.
Imorgon blir de ju jobb som vanligt men på kvällen blir det bio och mat med familjen=) de ska bli kul. Vi ska se Clintan filmen (pappa och jimmys idé)  så ja hoppas den är bra. När det är han vet man ju aldrig.
Lördag blir det Mattis kalas och sen Jens fest. Hoppas att de blir roligt. Han  (jens) får ju världens bästa paket i alla fall!
Söndag eventuellt jobb och sen match på kvällen, Ska hinna med och träna oxå så jag kanske bara ser en halvlek.
Mitt lag har seriepremiär i slutet av april typ Om du är hemma då måste du komma och titta! haha.

Har du och mamma irland kommit fram till nåt bra än?


Typiskt

Nu när jag vet att jag ska åka hem så vill jag åka hem direkt.. Haha.. Lite jobbigt måste jag säga... Men jag har redan börjat titta på vad jag ska packa ner när jag åker och vad som blir kvar att plocka hem för mina kära föräldrar om jag åker innan dom kommer hit.. Vilket jag hoppas jag gör samtidigt som jag vill vara här när dom kommer så jag kan visa dom runt. Har lite snyggt påbörjat en hylla i garderoben där det ligger lite skor, kläder och böcker.. Jag har även slängt lite saker som inte behövs tas med hem alls. Och så har jag organiserat i badrummet vad som ska med och vad som jag lämnar kvar till Joan eller den nya au pairen vem som nu kan tänkas vilja ha det..

På fredag ska jag se Marley and me med Esther och the Kims i Belfast. Så det blir trevligt. Joan och George kommer hem imorrn och Joans pappa och hennes kompis åker idag. Rohan skulle ha åkt på en svensexa hela helgen men kommer att stanna hemma. Jag skulle ju få lördag, söndag ledigt eftersom jag jobbar hela veckan.. Nu har jag ju visserligen fått ledigt fram till 14 idag men jag kommer ju jobba när tjejerna kommer hem så... Och fast jag var sjuk i fredags så fick jag mina 100 pund + övertiden i lön.. Det var vänligt måste jag säga.. Jag gillar pengar =D

Annars har jag skrivit färdigt resultatet på min uppsats.. Mejlade den till Susanne nu så hon kan läsa och säga till mej att jag skrivit så sjuttans bra att jag bara har analysen att fippla till och sen få i ordning på innehållsförteckningen så den stämmer med uppsatsen. Skulle vara grymt skönt att slippa detta!

Så insåg jag just att jag inte riktigt vet om jag åker när au pairen kommer eller innan.. För Joan sa att hon måste veta 2 veckor innan jag åker.. Och nu kommer hennes mamma komma den 29 mars tror jag.. Och hon stannar till den 20 april eller vad det nu var.. Så jag får nog snacka med Joan imorgon när hon kommer hem och se hur det blir. Blev helt plötsligt väldans förvirrad.. Men men...

Kommer hem i princip när som

Pratade med Joan nu och hon sa det att i och med att hon kommer behöva fara runt med George så mycket så måste hon vara organiserad och därför finns det inte tid att ge mej för att se om jag kommer över min hemlängtan (vilket jag har svårt att tro vid det här laget med tanke på hur jag känner). Så att när hon pratar med Lina på Peek-A-Boo så kommer hon be henne att börja leta reda på en ny au pair till henne direkt. Hon sa att hon gillar mej massor och vill inte att jag ska åka och barnen tycker om mej men hon vill inte hålla mej här när jag inte är lycklig. Hon sa att det tog ungefär 3 veckor för dom att hitta mej så vi får väl se om det blir samma tidsspann igen.. Eller om det blir kortare... Det tog ju knappt en vecka från mitt håll...

Pratat med Joan (och bölat igen herregud)

Jag har nu pratat med Joan. Hon fick dåligt samvete för att hon inte tagit hand om mej och jag fick dåligt samvete för hon fick det. Bebisen har nämligen inåtvända fötter och hon måste träffa en läkare så snart som möjligt för att kunna fixa det. Och den som finns här har åkt till Afghanistan 6 månader på volontärarbete. Så hon kommer nog behöva åka till London en dag i veckan med han i ett antal veckor minns inte hur många det var. Hon sa att hon tänkte att jag kunde följa med någon gång och att vi tog med Lily då. Och så sa hon att jag var den enda av dom au pair förslag hon fick som hon gillade... Tjoho att trycka på samvetet lix.. =/ Men i alla fall så enades vi om att om det är så att jag saknar alla hemma så är det ju inte mycket dom kan göra men om det är så att jag behöver saker att göra så är det ju lättare att fixa. Men hon sa att det är svårt att lära känna folk bra här. Hon har lärt känna 3 st bra under dom 18 månader som dom bott här. Och om hon inte håller sej sysselsatt så får hon också hemlängtan. Men hon förstod hur det kändes för mej... Så hon sa att hon skulle ringa till Lina på peekaboo imorgon och se vad hon säger.. Och jag sa till henne att jag stannar i alla fall till mamma och pappa kommer. Och så skulle vi prata lite varje eller varannan kväll och se lite hur det var och så. Jag får återkomma med fler detaljer vartefter tiden går.. Men det är skönt att ha pratat med henne i alla fall. Och hon sa att hon märkte att det var något med mej i alla fall för jag inte ville äta lunch med dom idag och så tyckte hon att jag vart lite off ett par dagar men hon tänkte att det var för jag var sjuk.

Som sagt jag återkommer med detaljer i veckan... Tänkte ta mej ett bad ikväll men det beror på när dom kommer tillbaka från sjukhuset för jag törs inte göra det ifall Joans pappa kommer och knackar för att tjejerna vaknat och lever rullan..

Har bölat i telefon med syster..haha

Min kära syster ringde mej förut.. Så att så klart var jag tvungen att börja tjuta för vi pratade om hemlängtan.. Men jag lovade att prata med Joan ikväll om hur det känns för mej så att dom får en liten förvarning hur jag känner och en chans att tycka till om det.. Jag kommer säga att mammas och pappas besök nog kommer avgöra om det räcker att dom besöker mej eller om jag känner att jag i alla fall vill hem.. Så vi får se..

I'm coming home.. Jag gör nog det...

Haha kul han är då.. =P Killen med humor.. Såg att du skrivit men när jag var inne på bloggsidan så syntes det inte.. Skumt..

I alla fall igår så beslutade jag mej för att åka hem.. Jag pratade med mamma och Lena som var där och hälsade på.. Sen med syrran senare. Jag sa att jag skulle tänka på det till mamma och pappa kommer och sen tala om det då men ju mer jag tänkt på det ju mer känner jag att det vore smidigare att åka hem med dom för det finns fortfarande plats på deras flyg. För ärligt talat vad gör jag här? Jag har utbildat mej till förskollärare för jag tycker om barn. Istället står jag här och hellre diskar, städar, lagar mat och tvättar och stryker andras kläder... Och lakan.. Jag stryker deras lakan!? Mangel hallå!? Än att jag tar hand om båda barnen samtidigt för länge.. Jag blir tröttare av det än av en vanlig arbetsdag hemma.. Och för övrigt så stryker jag inte ens mina egna kläder.. Eller lakan för den delen.. Och hur trevliga dom än är så har vi delade meningar om uppfostran och jag pallar inte att stå bredvid och vara tyst mycket längre än mindre falla in i deras spår... Näe detta går inte alls.. Jag vill bara hem! Jag ska prata med mamma igen ikväll och se vad hon säger om denna idé att ta deras flyg hem för då får jag avsluta min vistelse här med lite semesterkänsla och det tror jag är ett bra avslut...

Seg söndag

Hoppas du har kunnat börja äta igen nu efter allt kräkandes!

Igår hade vi match i norrköping. Den slutade 1-1. De va typ tio grader varmt igår men vid just den planen så blåste de som fan. Men så fort vi lämnade den så kändes de riktigt skönt. Fick lite vårkänsla där faktiskt.
Efter matchen åkte jag hem för att sova lite. Somna kanske vid halv ett ett. Vaknar och kollar på klockan. Då visar den 15.50. Får värsta chocken för jag o jimmy hade sagt att vi skulle va i stugan klockan tre!! Frågar honom varför han inte väckt mig. Men han ser lite så där full i fan ut. Så jag går o kollar på en annan klocka och den visar halv två!  Så då har han stallt om klockan den muppen=)
Efter jag vaknat till lite sen så åkte vi till stugan för att basta lite. Va hur skönt som helst faktiskt!

Idag ska vi ut på en promenad tänkte vi.  Jimmy kan behöva det efter gårdagens alkoholintag hahaha. Annars händer det inte så mycket mer idag. Lite träning på kvällen förstås.

Hoppas du haft en bra helg!

Magsjuka, vinterkräksjuka eller dålig mat??

Ja det är frågan.. Denna natten spenderades mellan 21.00 och 04.00 med att ränna fram och tillbaka till badrummet för att vända ut och in på mej själv vad det kändes.. Mer detaljer än så behöver jag väl inte komma med. Jag vet inte riktigt vart det kom ifrån men helt plötsligt så mådde jag svinilla. Är det maten så är det för jag åt potatismos som stått framme rätt länge innan jag stoppade in det i kylen igen... Vet inte om mjölken blir helt dålig eller något.. Men och andra sidan så nu så har jag ont i hela kroppen (vilken förstås kan vara en biverkning av nattens bravader) och så känns det som jag har feber men jag orkade inte kolla.. Tror jag hade feberfrossa inatt för jag frös så jag skakade... Nu sitter jag och dricker vatten har en banan bredvid mej i fall jag får för mej att jag vill äta något.. Det märks.. Japp så sitta här och uggla är väl vad denna dag har att erbjuda... Men jag får ju glutta på dej och Jimmy (?) ikväll =P


Nu har jag vart dålig på detta igen

Ja jag säger då det.. Men det finns väl inte så mycket att skriva.. När jag vaknade i morse var vädret regnigt.. Men mest dimmigt.. Och nu skiner solen igen.. Jag har flera övertidstimmar så det blir att spara dom pengarna.. Har dock tänkt belöna mej själv med lite shopping i Newcastle på onsdag om jag får min lediga dag då.. =) Och jag hoppas på att vädret är som det var igår för det skulle vara guld värt!! =D På söndag ska jag göra köttbullar förresten.. Mammas recept och Joan har sagt att hon ska titta på.. Hon vill ha alla mina recept av det som jag bjudit på, hon vill att jag ska lära henne göra pannkakor (för hon tyckte dom var så goda och för hon inte kan själv haha) och hon har sagt att jag är en excellent baker.. =P Och faktiskt bra på att koka ris fast jag alltid själv tycker det blir pannkaka av det.. Jag kommer blir värsta husmoren när jag kommer hem efter denna tid.. ;D

I'm simply the best!

Som du sa Losan nu kan jag både köra truck och på fel sida vägen.. Plus att Lily pratat så varmt om mej idag.. Joan berättade att hon tror jag ligger tvåa på listan nu. Först pappa sen jag.. Och sen mamma sa hon och tillade hoppas jag.. Och så hade hon sagt att: Josefin takes very good care of me.. =P Så I'm simply the best.. Better than all the rest.. *sjunger* Så har jag visat dom bilder från Andreas hemsida.. Så dom fick se lite björnar bland annat..

Hemma igen

Nu är jag hemma igen.. Eller jag kom ju hem igår men orkade inte skriva då.. Slottet var eller är jättefint! Inga spöken där inte =P Jag tog lite bilder utanför för Polly ville inte att jag tog inne eftersom det är deras hem. Dom hade tydligen haft slottet sedan för alltid.. Det byggdes 1100 någon gång. Dom höll på att fixa iordning rummen och om dom fortsätter i den stilen så lär det bli görläckert! =P

Idag kom i alla fall bebisen hem. En liten pöjk som ska heta Rory eller George.. Jag röstar på Rory.. Som jag sa till Joan, det är inget fel på George och George Boyle låter ju ganska nobelt men jag tänker en man i 60-årsåldern med cigarett och kostym.. =P Rory passar bättre med Alice och Lily. Men vi får väl se vad det blir. Har tatt kort på han men vill man se det får man be om det för jag vill inte lägga ut det på internet. Fast jag får säkert det för jag har berättat om bilddagboken och att jag lägger ut bilder där. Och hon brukar säga att så länge jag inte lägger ut bilder på henne så blir hon glad =P

I alla fall så bestämde jag och Ester (Polly och Gawns au pair) att vi skulle gå på bio någon dag och att hon skulle höra med Kimarna om dom ville följa med. Sedan har jag med bestämt att någon kväll ska jag åka in till Killyleagh och äta på Dufferin Arms.. Det är en pub alltså.. Skit samma om jag är själv jag måste ju testa publivet =P

Nu försöker jag titta på Melodifestivalen på svt.se men det funkar urkasst! Så jag ska gå och hämta något att dricka! Blev det något Hugos? Och med vilka i så fall?

Då var det lördag igen lalalalalalala

Hade ett hål när jag var hos tandläkaren. Första hålet på fem år kom ja på sen. Skit i alla fall. Hade ju sagt till mig själv att om jag inte hade hål skulle ja shoppa en tröja eller nåt. Har inte handlat kläder sen tyyp september tror ja. Fast det sket sig ju nu hahaha. Fast ja fuska för jag hitta ett par byxor=P har ju letat ett tag efter det och nu äntligen hitta ja ett par. Satt inte as bra men de fick duga!
Efter den lilla shoppingen så åkte vi och käka. Hade tänkt äta trerätters men det fanns inga goda förrätter haha. Och tur va nog det för jag vart svin mätt efter bara maten. Men tröck ner lite glass i allafall=)
Sen for vi hem och tog ett bad. Efter det blev det soffan och film=)

Idag blir det super storstädning här, inte så kul men de sånt man måste göra ibland. Hade även tänkt ta oss en långpromenad idag men vädret är just nu grått och mulet!!!! Blir nog att dra till FAK istället. 
Har även fått en förfrågan om att dra till Hugos ikväll. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Igår var ja jätte partysugen men just nu är ja inte lika på haha. Får se hur jag känner mig efter allt stök här. Det är dessutom den enda lördagen som jag inte har nått inplanerat. De andra två helgerna som är kvar på den här månaden är fullbokade. Men vem vet framåt eftermiddagen så kanske dansnerverna börjar rycka haha.

Ringde sjukan igår. Fick nåt nummer där man fick tala in ett meddelande. Hatar sånt. Känns skitfånigt att prata med en maskin hahaha. Men hur som helst så får vi se när de hör av sig. Annars ringer jag på tisdag kl tio för då verkar de som de kommer va en människa där man kan prata med=)

Hoppas allt gick bra på slottet nu! Ska se om jag kan hoppa in på msn idag så kanske vi kan snacka där lite=) Drar ja inte till hugos kanske vi kan ha en kvällsdejt haha!

Hoppas det spökar hahaha

Bara för du har det varmt o skönt där borta så hoppas jag det spökar på slottet! Och framför allt i ditt rum hahahahaha. 
De verkar så sjukt fint där du bor. Hoppas nästa ställe är lika bra=)

Har precis kommit hem från bastubadet. Är som en ny människa nu. Funderar på om man eventuellt skulle  åka till stugan o basta i helgen.

Haha ibland är det kul att jobba asså. Nästan alla sitter ju o pratar med sig själv där. Framför allt när det går dåligt så sitter man ju o svär o grejer. En satt i veckan och  bara "Nu ska du få din JÄVEL!" sen efter en massa muttrande så bara "HA där satt den" med en haha jag vann över dej röst. De personen i fråga gjorde va att föröka få dit en liten skruv hahaha.  

Nu blir det att slänga sig i soffan o kolla på vänner! puss o hej!

Marias utmaning

Glömde kopiera texten över men man ska svara på dessa frågor med ett ord som börjar på samma bokstav som ens namn och man får inte säga samma ord flera gånger eller om någon annan har samma bokstav använda det ordet.

1. Vad heter du? Josefin
2. Ett ord på 4 bokstäver? Jojo
3. Flicknamn? Jenny
4. Pojknamn? Jesper
5. Yrke? Jurist
6. Färg? Jätteröd
7. Klädesplagg? Joggingbyxor
8. Mat? Janssons frestelse
9. Sak i badrummet? Jag (ska dit när jag är klar med detta)
10. Plats/stad? Johannesburg
11. Orsak att vara sen? Jättemorgontrött
12. Något man skriker? JA!
13. Film? Jumper (den där dom hoppar fram och tillbaka i tiden. Har för mej den heter så)
14. Något man dricker? Juice
15. Band? Jumper
16. Djur? Jaguar
17. Gatunamn? Jonsberg (Det får gå som gatunamn på grund av kusinens tidigare adress.. =P)
18. Bil? Jetta
19. Sång? Jolene med Dolly Parton
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Jetski

Jag kan väl utmana alla som känner att dom vill göra detta.. =P

Nya barnsånger

Då har jag fått några nya på hjärnan;

The grand old Duke of York
He had 10.000 men
He marched them up to the top of the hill
Then he marched them down again
And when they were up, they were up
And when they were down, they were down
And when they were only halfway up
They were neither up nor down

I jump out of bed
And this is what I do
I yawn, yawn, yawn
In the morning

I jump out of bed
And this is what I do
I stretch, stretch, stretch
Then I yawn, yawn, yawn
In the morning

Så håller den på så där i en evighet med att borsta tänder, tvätta ansikte, borsta hår, äta toast, dricka, klä på sej, vinka och gå till skolan... Och självklart är det rörelser till! =P

Sen har vi en gammal goding som jag bara kör första versen på;

The wheels on the bus goes round and round, 
round and round, round and round
The wheels on the bus goes round and round
All day long

Jag har då tatt en långpromenad i solen runt Ringdufferin.. Jag hade min fleece men vid ett tillfälle blev det så himla varmt så jag var tvungen att ta av den en stund.. Inte så smart när man är förkyld men jag ville inte börja svettas.. Och det är säkert vad du vill höra när det snöar hemma.. ;P Haha och jag visste väl att det var något imorgon.. Gick och tänkte på 11 mars att det var något med den dagen och jag hade ju rätt då.. En får gratulera alla glada! Trevligt med bastu och mat and what not.. Tandläkaren är väl inte lika kul men ett nödvändigt ont Louise Fiiis! =P Ja skärp dej nu och SKRIV MÄNNISKA!!! >=O (Ser du the evil eye?? Va?? VA?? SER DU ELLER?????? VAAAAAAAAA!!?!?!?!??!???) Gud vad rolig jag är.. Och förresten det spökar inte alls där.. Inte där jag ska sova i alla fall.. Jag ska rabbla Alfons Åbergs spökramsa.. HA! =D

Skit snö!

Nu snöar de igen! Gud va trött jag blir. Nu skulle de sitta fint med en utlandsresa. 

Imorrn har jag och Jimmy vart förlovade i tre år! Och om jag inte minns fel så har Hanna och Tårtan vart förlovade i tre år  idag=) Jimmy och jag ska inte fira så mycket imorgon. Vi går ut och äter på fredag i stället. Känns lite skönare att dra iväg så där på fredagen än mitt i veckan. Men de blir lite bastubad imorrn i allafall. De ska bli hur skönt som helst.

Usch på torsdag ska jag till tandläkaren. Fy fan för det säger jag bara!

Haha jag har inte mycket mer att berätta just nu. Jag måste skärpa mig och skriva lite mer här men du vet hur jag är hahahaha.

Gud va häftigt att bo i ett slott. Men bara så du vet så lär de spöka där=P  Skönt att de ordnat sig med Elvis med..

Hmm krig på g igen eller?

I förrgår sköts 2 militärer ihjäl och 4 personer skadades utanför Belfast av en grupp som kallade sej The Real IRA eller något.. Nu har en polis blivit skjuten i ett bakhåll sydväst om Belfast... Än så länge är det ingen som tagit på sej dådet så vi får väl se.. Förhoppningsvis så ska det väl inte bryta ut något nytt nu.. Det har ju ändå vart fred i 10 år för bövelen.. Jädra skitgubbar!

Glömde

Älsklingpluttegubben ska bo hos sin mormor och morfar från och med fredag.. Mjehehehe mamma kommer muttra när hon läser detta.. =P Hon har pratat och fått lite råd av Irmeli the one and only kattexpert.. Djurhomeopat kan man även kalla henne.. =P Hon är himla bra på katter och kommer med många bra tips. Så att dom ska låta Jossan ligga på en handduk och sen gnugga in Elvis i hennes lukt och så trodde hon det skulle ta 14 dagar innan dom accepterade varandra.. Så att Elvis kommer inte ta 14 dagar på sej om ens 14 timmar om jag känner han rätt.. Huruvida Jossan någonsin kommer accpetera Elvis det återstår att se.. =P

It's been a while

Eller vad två dagar i alla fall.. Det är ett litet tag ändå jämfört med takten jag hållit tidigare.. Jag börjar bli som min medbloggare.. ;D I alla fall så är jag förkyld men det vet du ju redan.. Igår tvättade jag, dammsög, tvättade och polerade skrivbordet och stod för kvällsmaten med kycklinggratäng. Den vart god och uppskattad! Idag har jag varit i Downpatrick en sväng. Köpte Elvis and the Memphis mafia, Dance of the Gods av Nora Roberts och This united state av Colin Forbes. Så får vi se vad det kan vara att läsa.. Vart klar med Cujo igår tack och lov! Kommer aldrig mer titta på en St. Bernhard och tycka den ser harmlös och ofarlig ut.. I alla fall inte på väldigt länge.. Har ju inte kommit över Stephen Kings Det än med brunnslocken.. Duschen är ingen fara längre men brunnslocken är fortfarande suspekta.. Och jag vet inte hur många år sedan det var jag läste den.. Jävla Pennywise clownas! =P

Annars händer det grejer.. Om det går som planerat kommer Joan åka till sjukan på onsdag. Detta innebär (Emma läs och bli lite avis ;P) att jag och tjejerna kommer bo hos Polly och hennes familj vart någonstans om inte i Killyleagh Castle.. Joho då mina vänner onsdag natt och torsdag natt sover vi där.. =P Detta innebär att jag inte har med datorn så jag kommer inte vara på msn under den tiden eftersom jag lämnar datorn här.. Men kameran tas med! =P Ska ladda batterierna ikväll.. Har oxå packat en övernattningsväska redan nu för alla eventualiteter... Fick också brev från syster idag.. Det är mycket roligare med vanliga brev än mejl.. Hanna posta dit brev för hundrade babianer!!

Ha det gott snigelspott! (Värsta Bertrimmet =O)

Houston we have a problem!

Elvis måste om placeras.. Han har nu två gånger kissat på Davids täcke.. Eftersom han aldrig gjort något sånt förut så tror jag att dels för att han bor hos nya människor, med en ny katt och en till katt som kommer då och då plus att alla är hanar så måste han markera revir.. Eller försöka utmana ledarhanen vilket då i detta fall är David varför han då valt att kissa på hans täcke.. Mamma sa att hon skulle ta han direkt om hon inte hade Jossan redan.. Typiskt att hon skulle vara den Löwgrenska katt som klara livhanken längst.. =P Nej men skämt och sido detta måste ju fixas på något sätt.. Ska prata med mamma igen ikväll när dom kommit hem från Cajsas kalas.. Min lilla snuttegubbe.. Undra om han kanske saknar mej lite trots allt...

Moviestar

Igår var jag i Killyleagh och strosade medan Joan och Lilly var på hennes playgroup. Gick ner till stranden eller the seashore, jag vete fan vad det ska kallas för det var ju inte en strand direkt.. Man såg vattnet och kunde går längsmed på en sån gånggrej.. Sen gick jag upp till Picnic och fikade och läste bok.. Kändes som jag var med i en film eller något för där tycker jag det händer ofta att folk går och äter och fikar själva och tar med sej en bok.. Det var rätt mysigt faktiskt.. Skulle nog kanske försöka att göra det till lite tradition.. Åka in samma dag samma klockslag och bara ta det lugnt.. =P Eller ta med fika och när det blir sommar åka och sätta mej och picknicka lite vart jag känner för.. När Joan kom så presenterade hon mej för Kim som då var där vilket jag redan sagt kom jag på nu.. Hon har inte svarat på messet än så vi får väl se när hon gör det.. Vet inte vilka öppettider dom har där..

På eftermiddagen skjutsade Rohan mej och Lily till baletten.. Alice är det som dansar egentligen Lily hänger på och kör sin grej för det mesta.. Ett par gånger sprang hon fram och gjorde som dom andra.. Eller försökte haha =P Sött! Sen åkte vi hem och jag var barnvakt för Joan och Rohan var bjudna på supper. Dom åkte vid halv 8, barnen somnade kvart i 9 ungefär efter att jag läst för dom i 40 minuter.. Låg mellan dom och läste.. Och SATANS KALSONGER vad kallt det var.. Jag frös häcken av mej alltså.. Värmen är på vissa klockslag och sena kvällen är inte ett av dom. Och eftersom det var kallt ute så blev det kallare inne.. Så när jag skulle lägga mej vilket blev klockan 1 för dom kom hem sent (trött som ett as var jag) så var hela jag kall och sängen var kall så jag lyckades aldrig värma upp mer än plätten jag låg på och tårna blev nog aldrig varma.. Jag hade mina röda mjukisbyxor, strumpor, en t-shirt och min svarta stickade sjalgrej.. Herregud det var kallt.. Men och andra sidan är ju jag inte direkt någonbraskamin av mej.. Eller ja skitsamma det där blev ju fel men är det lite kallt så fryser jag överallt som det skulle vara tio gånger kallare än vad det är. Och jag gillar varmt när jag sover..

Imorse var jag inte så trött som jag trodde men det börjar komma nu.. Höll mest på med tvätt och strykning idag vilket var ganska skönt ändå att få ta paus.. Och jag fick fixa supper idag med.. Och helvete rent ut sakt det var sjukt äckligt.. Här köps inte färdiggrillad kyckling inte.. Utan den köps ihopknuten och rå men tack och lov tömd.. Dock måste man skölja den i vatten både utan och innan före den ska in i ugnen och "roastas". Jag höll ta mej tusan på att spy av att hålla den där slattriga, döda saken i mina händer.. *supermegarys* Absolutely revoulting är väl att bäst beskriva det.. Men Joan sa att hennes mamma lärde henne att fixa en kyckling från scratch.. Alltså tömma ut den på inälvor och skit när hon var 13 eller vad det nu var. Jag bara ja det skulle få mej att sluta äta kyckling helt och hållet! *bluääk*

Nu sitter jag här vid datorn och pratar med dej och funderar på om jag törs läsa lite i Cujo fast det är mörkt överallt.. Eller lampan är ju tänd men du fattar.. Och i och för sej så är alla dörrar låsta och den som går ut till trädgården igenbommad och gardinerna fördragna.. LIkaså mitt fönster.. Lite kanske det har ju inte kommit igång än.. Dock är det en pojke som har ett monster i garderoben.. Och pappan plockar bort filtar och stolen och allt som gör att det ser ut som ett monster men det kommer tillbaka när dom stängt dörren och ingen har ställt tillbaka allt. Hunden har blitt biten av en rabiessmittad fladdrmus så han har lite lite smått börjat bete sej underligt.. Men det har man bara fått läsa om en gång.. Så lite kan jag nog läsa.. Men jag kommer säkert ångra mej sen.. =S


Pingl=(

Stackars dej som har hemlängtan! Eftersom vi pratat om det där på msn så behöver ja kanske inte säga så mycket mer här. Du vet ju vad jag tycker du ska göra=). Senär det ju bara du själv som vet exakt hur jobbigt du tycker det är där..

Den här veckan har det inte hänt så mycket alls. Rätt skönt måste ja säga. Imorrn blir det fotbollsträning sen ska ja enbart vänta in helgen. Fredag klockan tre då är det helg för min del..

Jag skulle me vilja drömma om den hunken! Är riktigt avis. Ska inte tänka på nåt annat än han när ja lägger mig.

Har inte så mycket mer att berätta eftersom vi redan pratat på msn haha..

Kram

My dream...


Vin Diesel

Ok jag glömde ju skriva en grej.. Vin Diesel.. Jag drömde om Vin Diesel inatt.. Hujedamej vad synd det var att vakna.. Jag var på någon form av välgörenhetsfest för man sålde grejer till fömån för något och han var där. I svart t-shirt.. *dreggel* Han kom fram till mej och började snacka. Så var det något slemmo med jättetjocka guldkedjor som försökte stöta på mej så Vin bara: Du hon är här med mej så du kan dra.. Eller han sa något coolt och på engelska i alla fall jag minns inte vad det var men det gick ut på samma sak i alla fall.. =P Sen dagen efter så ringde han upp mej och frågade om han kunde komma över vilket han så klart fick.. Tyvärr hann han inte vara hos mej så länge innan jag vaknade.. *muttra* Men det var i alla fall en trevlig dröm som gärna får återkomma..

Kluven

Å ena sidan bor jag för tillfället hos en familj som är hur trevlig som helst i ett land som ta mej tusan inte är som något annat land jag vart i. Språket är helt sjukt nice.. Eller ja de som pratar med riktig grötig lantirländska låter väl inte lika nice som dom andra men i alla fall haha.. Och av någon anledning så låter kvinnorna värre än männen. Vet inte varför men men haha. Naturen är helt underbar, det blommar för fullt på en del blommor, påskliljor (daffodils har jag lärt mej), bellis eller tusenskönor som det med heter (daisys), maskrosor (dandelions) och en massa andra blommor som jag inte vet namnet på på något språk. Nästan hälften av alla träd är gröna. Folk är trevliga, Mourne Mountains är skitfina, vädret är soligt som tusan för att vara Nordirland även om det kanske inte är supervarmt varenda dag. Igår regnade det utav bara helvete faktiskt.. Det första ordentliga regnvädret sen jag kom.

Å andra sidan så har jag en gnagande längten efter allt som är välbekant och hemma hemma. Jag saknar att kunna träffa familjen, dej, Hanna och alla andra. Jag saknar att gosa ner mej i Elvis päls och höra när han drar igång utombordsmotorn som han har gömd någonstans inom sej. Jag vill kunna sätta på tv:n och titta på mina tv-program. Jag vill ha en lägenhet som är min, min, min med mina saker. Möjligheten att ta sej till ställen till fots eller för den delen med bil utan att behöva riskera att komma vilse. Jag vill ha någon att prata med som känner mej och som vet vad jag menar och skulle förstå vad jag sa om jag drog det på svenska så jag inte behövde tänka på vilket ord jag ska använda eller vad det ens heter på engelska.

Jag sitter i en känslomässig bergochdalbana just nu. Om jag bara kunde få in lite pengar på mitt kontantkort så skulle jag kunna messa Kim åtminstone och få en start på det som föhoppningsvis får mej att vilja stanna kvar. Försökte igår men om jag ska använda mitt kreditkort så måste jag lämna adressen dit kortet är kopplat eller hur man ska säga vilket då inte är den adress som jag befinner mej på just nu. Så jag måste hitta ett ställe med Top-up logon på där jag kan gå in och göra allt på det gamla hederliga viset.

Jag ringde min mamma förut ynklig och dan och sa att jag ville åka hem.. Sen ringde pappa för han hade pratat med mamma.. Det finns inga människor som mina föräldrar och jag vill att dom ska komma hit nu! Inte om en massa två månader.. Och jag vill veta när alla andra kommer och hälsar på så jag kan skaffa mej lite delmål att hålla fast vid för att lättare komma vidare med detta. Och framförallt vill jag veta vilka som verkligen tänker komma och hälsa på.. Veronica har sagt att jag bara skulle våga åka hem för hon minsann ska komma efter sommaren när hon har sparat pengar..

Energinivån är inte på topp så det blir nog inget mer uppsatsskrivande nu.. Har ändå varit väldigt duktig med den idag. Ska nog bege mej ut på en promenad sen innan det blir mörkt. Eller relativt snart blir det nog.. Så jag får lite luft... Tyvärr får jag mer tid att tänka på vilket kan vara både på gott och på ont.. Vi får väl se.. Mamma skulle ringa upp mej ikväll när dom kommit hem från bion. Dom ska se Män som hatar kvinnor.. Hoppas den är bra för jag vill med se den!

Tallyhoooo

Jaha jag skrev inget igår jösses alltså.. Och jag har glömt att skriva i min dagbok också.. Dåligt av mej! Men jag var ju i Newcastle igår.. En mycket trevlig liten stad vid Mourne Mountains som för övrigt är mina nya favoriter att ta kort på.. =P Skulle gärna vilja vandra runt där om det är möjligt.. Måste forska i det där.. Och visst nämnde jag att jag såg en Ferrari i Killyleagh när vi åkte till busstationen? Och sen The Hop med världens snyggaste inredning.. Kunde dagen bli bättre?? =D

Idag har jag traskat runt i Downpatrick.. Var uppe vid St. Patricks grav vid katedralen.. Försöker lägga in bilder men bilddagboken strejkar så vi får väl se om det blir idag eller imorgon jag gör det. Köpte en bok till eftersom jag nu är i tredje boken om Eragon.. Så det blev Cujo av Stephen King.. Jag som alltid trott hunden var en Rotweiler så är det en St. Bernhard.. Jaja man kan ju inte ha rätt i allt.. By the way så har Alices babbel om att vilja ha ett husdjur och min saknad efter Elvis gjort att jag med vill ha ett husdjur haha.. Typiskt alltså.. Alice var hemma från skolan idag för hon kände sej inte bra.. Lily var ännu sämre för hon hostar och har feber.. Men vi har hängt idag.. =P Alice och jag bakade sockerkaka.. Den blev lovprisad av Joan och Alice själv som åt en massa.. Vi hade lagt på lite choklad ovanpå så det åt Lily upp.. =P Nu ska jag borsta tänderna och sen skriva i min dagbok, se Sound of Music och läsa Brisingr (tredje Eragonboken alltså)

Tjing tjong!

Svenska snyggingar!

Haha vad snygga ni är då! Glad jag blev av att se en bild på er.. Men vad mycket kläder ni har på er och vad vitt det är runt omkring.. ;D Klart ni ska ut och gå igen så ni kan grilla.. Ett måste!

Jag ska till Newcastle idag.. Bussen går från Downpatrick 13.35.. Sen går den hem kl. 17.00 igen.. Blir lagom med tid när man är själv det tror jag.. Sen tittade jag på vad det fanns för classes and workshops omkring.. Det fanns en 10 veckors kurs artclass men på ett ställe svinlångt här i från.. Så fanns det en grej som bara var i en dag där man kunde göra sina egna smycken.. Det vill jag göra.. Så fanns det lite annat endagsgrejs som jag ska tänka lite mer på.. Det mesta var i april.. Nu håller jag på att tvätta lakan och handdukar.. Sen blir det in i torktumlaren med det för jag har bara en uppsättning av det.. Joan sa att hon ville hitta svarta lakan till mej för jag sa att jag hade sånna hemma.. Men hon visste inte vart hon skulle hitta det.. =P

Detta är väl allt för stunden.. Återkommer ikväll när jag vart ute på äventyr... =)

Söndag hela dan

Igår lekte jag som sagt med Hanna. Blev inte något bad för hon skulle inte hinna de. Emilie kom ju hem igår den lille plutten=)
Så fort hon kom hem så började vi gå. Tog en bild på dina pärons hus men ja vet inte om ja får lägga ut det här haha.
De va hur skönt som helst ute och solen värmde så nice!
Träffad på en massa fina hästar på vägen. Den här döpte vi till Stjärnefin. Den har ju lika dan tröja som du nästan=P
När vi kom fram till mäseln så såg de ut så här 
Vi fundera på om vi skulle gå ut till den berömda bryggen. Jag va vuxen och tänkte att det vore typiskt oss om isen gick sönder. Hanna va modig och sa "klart den inte gör! de åker ju två bila där borta på isen" OCh det va helt sant. dom åkte som fan. 
Så vi började gå och så här glada blev vi när vi kommit fram till vårt mål!  
När vi gick där på isen så blev vi sugna på att grilla lite. Och givetvis under den korta stunden vi prata om det så kom det några jävla idioter och gjorde just det!! Så vi började vandra hem igen. Väl hemma så gjorde vi varm oboy och spelade spyro (hanna hade ju glömt de andra spelet hemma).
Vid fem körde jag hem Tornado så hon kunde får kramas med lillasyster lite. Fast nästa helg blir det vandring igen men då kommer vi att grilla lite=P

Idag händer det inte mycket alls. Jimmy skulle fara runt en massa så ja passar på att ha lite egentid! På kvällen blir det träning som vanligt.
De var allt från Sverige för denna gång!

RSS 2.0