Lördagkväll haha

Herregud jag har då använt min röst ikväll.. Har läst saga efter saga för tjejerna till dom somnade.. Började kanske kvart i 9.. Lily somnade 10 över och Alice 20 i 10.. Men tidigt ändå för Lily brukar somna efter 22... I alla fall så har ju Rohan och Joan folk här.. Därför jag skulle se till att tjejerna höll sej i sina sängar. Det uppdraget är nu slutfört.. Och det har lagats mat i detta hus hela dagen känns det som.. Men jag och tjejerna var ute i trädgården ett tag och lekter big bad wolf och plockade blommor.. Så har vi tittat på vad det nu hette något Dedsjiveg an Mutley.. Har sett det förr det är några snubbar och en hund som håller på att flyga runt och försöka fånga en brevduva som har ett hemligt meddelande.. Vi har spelat lite spel, målat, ritat and what not.. Har inte haft så mycket tid för mej själv idag känner ja.. Har diskat en jävla massa också när jag tänker efter haha.. Alice har haft feber idag med.. Vet inte om den har försvunnit nu men det märks imorgon.. Nu ska jag läsa min bok.. Får se om det blir Newcastle eller Belfast imorgon.. Eller inget av det haha.. =P Ja just ja artclassgrejen.. Ska ta tag i det när jag börjat köra så jag kan ta mej dit själv.. Tydligen förresten så måste jag göra göra ett körtest eller något innan jag får köra här.. *gulp*

Lördag morgon

Vaknade halv nio och var hur pigg som helst. Så det var bara att knata upp. Börjar bli lite rastlös nu. Skulle vilja gå ut en sväng för det är så fint väder. Ska se om Hanna vill gå till mäseln sen.

Uffes syster från USA är här föresten. Ska se till att han får reda på några bra spåtanter hon gått till. Är så sugen på att göra nåt sånt. Hon trodde inte de fanns några kvar i norrköping som hon gått till, men förhoppningsvis här i närheten tänkte ja=P Hennes kompisar har ju oxå spått sig tror ja så de kanske vet några=)

Berätta jag föresten att jag prata med en utbytes student från polen när ja va på sjukan?=) haha min engelska va såå bra hahaha. Hon fråga vad jag jobbade med. Och det va ju jävligt lätt att förklara på engelska. Vi snackade faktiskt en hel del. Fast det skönt att jag inte behöver träffa henne nån mer gång. Fast som sagt jag kanske redan har berättat de men men..

Funderar på om man skulle åka till stan en sväng imorrn om mannen orkar. Måste handla present till Emma och Jim. Deras fest är ju nästa helg. Ska ta en massa bilder så du får se hur de va. Kan ta med en bild på dej till festen så kan vi låtsas att du är där haha.

Drömde att jag va gravid inatt. Fick reda på de när jag va i femte månaden. Hade en kula men trodde bara ja gått upp i vikt haha. Magen kändes så verklig så de första ja gjorde när ja vakna va att känna på den haha. 

Nu ska ja piffa till mig lite här!
KRÖM PÖ DÖJ 


Josefin - Snittad och klar

Så ni har sol nu.. Härligt det låter! =) Vi har haft sol här med. Var ute och gick på förmiddagen med Joan och Lily. 3 grodjävlar hoppade på vägen och en fjärde låg död. Jag tycker dom borde bannlysas! Annars har jag strykt, pusslat och läst med Lily, diskat, plockat, kollat Anastacia med båda tjejerna.. Joan messade tjejerna från Nya Zeeland men dom har inte svarat.. Vet ju inte vad hon skrev.. Hon funderade även på om hon skulle höra med en annan tjej som jag träffat en kortis som heter Rachel och är 22.. Hon verkade väldigt trevlig.. Imorgon så kommer det folk hit på supper som det så tjusigt heter.. 2 par tror jag det var.. Det ena har jag träffat. Eller frun i alla fall haha..

Idag fick jag paket från mamma.. Lambert har äntligen kommit till moi! =D Och O'boy.. Och polly och jättesalt.. =P Och kläder så klart.. Nu är det nog klart med paket på länge skulle jag tro.. Finns nog inget mer att skicka. Filmer kommer ju när dom kommer och hälsar på..

Tog precis ett bad.. Rakade benen.. Det var ju lyckat i värmeljussken, trötthet och med en engångshyvel.. Tur man har med sej plåster.. Pay attention to what you are doing hellooooo!?!??!!? En annan gång kanske.. Men jag skär mej jämt på engångshyvlar.. Not the best of friends. På tal om grodorna förresten så kommer nog Alice få en kanin i födelsedagspresent för jag sa att jag kunde hjälpa henne att ta hand om den.. Citerar Joan: Oh Josefin I'm loving you right now! =P I totally rock! *mohahhaha* Först sa hon att dom skulle ta hem en groda som Alice kunde få och jag kunde hjälpa henne med det.. Jag bra så fort ni tar in en groda i huset så kommer jag tolka det som att ni vill att jag ska dra. Och jag kommer slänga ner alla mina grejer i en stor sopsäck och dra på störten! Då skrattade hon åt mej.. =P

Nu äter jag polly.. Ska läsa bok när jag satt mej lite mer bekvämt.. Är förbi halva med god marginal.. I denna fart måste jag snart shoppa nya böcker! =P

En fredag i i soliga Sverige

Tycker att art grejen låter som en jätte bra idé. Fast de sa ja ju igår haha
Tänkte att du kan väl fråga au pair förmedlingen om det finns fler där du är. Så kan du ju får kontakt med folk på så vis=) Förstår att det blir lite tråkigt om du inte träffar folk. Men det blir bra övning för dej att försöka ta kontakt med andra. Du har ju ett helt år att träna på det. Nyttig erfarenhet tills du kommer hem.

Jag skulle oxå tycka det va lättare att va med barnen om man va själv. Men du kommer säkert få va de mer o mer med tiden. Annars får du väl be henne gå till ett annat rum=)

Om du shoppar shoppa åt mig med då. Är sjukt sugen på att bränna pengar haha.

Idag ska Jimmy och jag äta tacos o mysa i soffan. Kände att de va skön att inte göra något speciellt utan bara ta det lugnt.
Imorrn kommer Hanna hit=) Blir att spela det där roliga apspelet igen. Messa och fråga om vi skulle åka till badhuset en sväng med men de har hon inte svarat på. Så vi får se hur det blir med de.
Söndagen blir lugn den med. Ska träna på kvällen annars händer det inte mycket.

Har ja berättat va Jenny sa när hon va på spökjakt hos mamma o pappa?

Nu ska ja prata med dej på msn! Puss

Artclass nästa?

Har funderat på om jag skulle ta tag i att göra något här så man träffar lite folk.. Joan föreslog att jag skulle gå med i en artclass.. Det kanske skulle vara något.. Ska prata med henne om det imorgon. Känner att det börjar bli lite tomt utan vänner här.. I övrigt har jag seriöst funderat på om jag skulle bosätta mej i Norrköping när jag kommer hem igen.. Vill ju inte flytta tillbaka till Finspång men inte heller hur långt bort som helst från alla när jag vart borta så länge.. Så Norrköping kanske skulle fungera ändå.. Men vi får väl se.. Jag har ju bara vart här i 1,5 än så länge och börjar redan planera hahaha.. Typiskt mej.. =P

Idag har jag varit med Lily på hennes playgroup. Joan fixade med annat under tiden så hon lämnade och hämtade upp oss. Kändes som mitt rätta element i alla fall att hänga i en större lokal med en massa barn omkring mej.. Och jag börjar lära mej barnsånger med.. Kan jag dom inte själv så kan jag i alla fall sjunga med när jag hör texten.. Har lärt mej en ny idag.. Mary had a little lamb.. Men bara för jag kom ihåg den förut så har jag glömt bort lite av texten nu.. Men det är inte mycket att göra åt.. =P I alla fall så känner jag att ta hand om tjejerna och fippla med annat som Joan vill att jag ska göra känns bättre när hon inte är hemma.. Eller i närheten och tittar på allt man gör.. Inte för hon hökar men det känns ändå lite som man blir kollad.. Om du fattar hur jag menar.. Eftersom jag jobbade så många timmar på förmiddagen så blev jag ledig från lunch till 5.. Men jag gjorde ett par saker jag skulle göra innan så kunde jag slappna av till dom kom hem.. Då hjälpte jag till med badet.. Sen gick jag ner och stekte mej en hamburgare. Köpt hos slaktaren idag.. Supergott! Helt klart mycket bättre än frysta man köper hemma.. Han har en god korv med som dom köper. Känns lite som att dom är bättre än sånna man köper i affären där man inte har en aning vad dom vrålpressat ihop och tryckt in. =P

På söndag min nästa lediga dag så ska jag kanske åka till Newcastle tror jag det hette. Tänkte Downpatrick först men Joan sa att det nog var roligare att åka till det andra stället. Så hon skulle kolla busstider åt mej.. Då ska jag i alla fall lämna lite pengar hemma så jag inte går lös i affärerna och handlar upp allt som i söndags.. Eller jag handlade inte upp alla pengar men det gick åt lite.. =D

Fusko dej som ska basta då.. Jag vill med!! =O

Nu ska jag nog läsa lite till och sen borsta tänderna. Mor min har snart kollat klart på TV:n med så hon kommer och pratar lite med mej..


ARG

Ja min dag igår sög rätt rejält! Blir så in i helvetes trött på sjukvården överlag. Visst dom kan inte rå för att de får in akutfall de förstår jag med. Men att jag inte får första tiden för nästa planerade operation är sååå dåligt. Så ja ringde o skällde ut dom idag! Hon skulle prata med min läkare(behöver ju inte nämna han namn här kanske haha) så fort han va tillbaka om EN OCH EN HALV VECKA!
Han sa till mig att han skulle va borta och att de sen va inplanerade operationer efter de. Men så fan heller att ja tänker vänta på det. Jag ska fan gå före dom för ja skulle opererats IGÅR! Kankse skulle göra som han själv sa och gå ut i tidningen och berätta hur saker och ting fungerar!

Du verkar fortfarande ha det toppen därborta=) Värsta härliga bilderna! Saknar dej som fan!

Ledigt idag..

Idag har jag min lediga dag.. Har varit ute och gått.. Solen skiner men det blåser lite. Fast det var varmt ändå. Tog ju självklart med mej kameran.. Fotade runt som tusan.. =P Gick en sväng på vägen innan jag utforskade deras trädgård. Jag har även läst ut Eragonboken och börjat läsa bok 2; Eldest. Blir lite mer spännande eftersom jag sett Eragonfilmen. Visserligen var mycket ur boken inte med i filmen men man vet ju ändå hur det slutar lix. Men nu famlar jag i mörkret hahaha... Fixade lunch förut.. Läs och häpna!!! FISKPINNAR och potatismos.. Men det smakar ju inte fisk om fiskpinnar så det är väl inte så sensationellt ändå kanske.. Snodde lite Chocolate Fudge Cake till efterrätt. Det var jag värd.. =P Nu har jag lagt in bilder på bilddagboken och så pratar jag med Emilie.. Ska läsa igen när detta är färdigskrivet. Ja just jag hittade ju ett musselskal på fältet jag gick på när jag tog bilder på lochen. Och så såg jag grävlingspår. Det måste ha varit det för något annat djur i detta land vet jag inte skulle kunna åstadkomma sådana spår.

Annars har jag messat lite med dej pingl som du själv vet.. =P Jävla skitsjukhus som ändrade sej om operationen då... Dålig stil måste jag säga.. Ska man behöva åka fram och tillbaka hundra gånger innan man blir opererad eller. Så kul är det ju inte att förbereda sej får sånna grejer. Nej så där borde det inte få gå till!

Nu återgår jag till boken..

Tjingfling

Svenskt godis

Så igår fick tjejerna smaka Ahlgrens Bilar, Polly, Kexchoklad och Ballerinakakor. Smarta tjejer dom gillade allt ihop! Och som Alice så fint sa; I've tasted Sweden! Det var en ganska händelselös dag.. Tjejerna var hos kompisar hela dagen så jag hade inte något att göra.. Kände mej lite värdelös ett tag haha.. Men men jag jobbade in det idag istället.. Efter vi hämtat Alice åkte vi till Lisburn där hon har gymnastik.. Sen letade vi skor och åkte hem.. Var borta i 3,5 h drygt.. Haha just ja på gympan gick Joan iväg med Lily och Felix som är son till Alice vars ena barn hade gympa med lilla Alice och sedan ytterligare en timma gympa för hennes äldsta tjej Arizona. Så vi spelade Familycards.. Alltså du vet när man ska samla ihop en familj på 4 pers. Mamma, pappa, dotter och son med olika yrken.

Igår förresten lyxade jag till det med ett rykande hett skumbad.. Det ångade om vattnet och om mej när jag lyfte armen ovanför ytan.. I'm hot helt enkelt.. ;D Precis som det visade sej när vi bastade sist.. Nu är det fan officiellt.. We are two damn hot pingls.. =P

Nu ska jag läsa min Eragonbok.. Lycka till imorgon pingldingl! I'll be thinking about you!

blöäh

Jag vill oxå shoppa va fan!  Värsta fusket asså! Kollade på bilderna du lagt in. Såg ut som ett kul place=) hoppas ja kommer och hälsar på dig nångång.

Som vanligt är jag lite stressad och hinner inte sitta här haha. Så vi får höras mer en annan dag! Puss & Kram

Veronica utmanade mej...

Kör detta här eftersom dom flesta gluttar på denna sida på uppmaning av mej.. =P

Reglerna är dessa;
1. Öppna din mapp med foton.
2. Öppna mapp nummer 6.
3. Välj bild nummer 6 och skriv historien bakom.


The story goes; Morfar fyllde år och vi diskuterade min kameras dålighet att zooma in och ta en bra bild i dåligt ljus. Vi skulle på Ladies Night ett par veckor senare och jag ville ta kort.. Då pappa så gärna ville påpeka hur bra hans kamera är tog han denna bild och sedan ytterligare en super close-up. Detta resulterade då i att han fick låna ut sin kamera till mej när vi åkte till Linköping.. =D

Shoppingfrenzy in Belfast

Herregud jag lös i Belfast med pengar i plånboken.. Det var ju dömt att spenderas.. =P Vi kom dit för tidigt.. På grund av kyrktvång öppnas inte affärerna förrän 1.. Eller man måste väl inte gå till kyrkan men affärerna fick inte öppna tidigare för det.. =P Vi knatade runt lite och tittade.. Åkte i The Belfast Wheel. Ett stort pariserhjul liknande som finns ett likadant men större i London. När allt väl öppnade så gick jag till Victoria Square.. Snobbaffärer! En massa märken som Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Tommy Tailor etc. Och tjoho fadderullan ett H&M som jag gick in på och shoppade.. =D Sen så tog jag lunch på Starbucks.. Och HELVETE vilken stark senap.. Näsblodsvarning på den.. USCH! Sen gick jag och gluttade runt lite.. Primark måste vi gå till när du kommer Losan.. Eller det fanns en massa affärer.. En del var dyra.. Men man kan ju glutta ändå =D Det finns en affär med bara Disneygrejer.. Helt sjukt.. =P Hittade en bokaffär där jag köpte böcker... Och en affär som heter Avoca eller något med världens snyggaste paraply.. Men det finns bilder på allt på bilddagboken.. Vi svängde förbi Ikea med.. GODIS!!! Nu håller jag på att tvätta.. Ska läsa lite nu tänkte jag med... Jobbdag imorgon igen..

Men du har ju haft att göra i helgen med märker jag... Lite swedish action.. =D Jag har ju med haft lite sånt idag.. Har till och med hört svenska i kön bland svenskmaten på Ikea.. Mycket trevligt.. Och så lyckades jag börja prata svenska med Rohan nyss.. När jag börjar prata med folk hemma så får jag inte bort engelskan och när jag pratat med dom ett tag pratar jag svenska med dom här. Herregud.. =P Ska se om jag kan ordna bilder på huset någon dag.. =)

En söndag i Sverige

Kul det är att läsa om vad som händer där borta=)Det är värsta actionen där borta hela tiden ju! Slipper ni ha tråkigt i alla fall. Synd bara att det inte kom en snygg brandman men enbart byxor på sig. Lite svett skulle han vart med=P

Du måste skicka bild på huset sen. Sen tycker ja du ska fråga varför man ska ha skor inomhus. Finns ju inget skönare att va utan. Plus att de blir ju lätt skitigt. Men alla kan ju inte va så smarta som vi svenskar haha,

Snälla dom är som ska presentera dej för en massa folk. De gör allt för du ska trivas där borta. Verkar ju va en toppen familj. När kommer bebisen föresten?
 
Om jag ska berätta vad jag gjort då.
På fredagen så åkte jag in till stan för att träffa Hanna. Plockade upp henne för att sen åkta till den där kinarestaurangen där vi åt på studenten du vet. Där satt vi och prata om allt möjligt. Dig bland annat hahaha. Efter vi hade ätit oss dödsmätta så gick vi till affären för att köpa godis=P Där kom vi på att vi har blivit sjukt vuxna. Hade nämligen pratat om en del vuxna saker innan. Så började vi fundera på om vi hade vetat vad vi skulle prata om när vi va 25 när vi gick i skolan så hade vi antagligen aldrig trott på det. Vem skulle kunna tro att vi skulle ha vuxna seriösa samtal! Fast samtidigt så blev de ju lite bajs snack o sånt oxå. Helt vuxna kommer vi aldrig bli, då skjuter jag mig själv!
Efter vi vart i affären åkte vi till Hanna för att spela tv-spel, Det va ett super kul spel! Måste dit snart igen och spela. Man va en apa i en boll. Så kunde man boxas. Fanns även typ hinderbanor man skulle klara på tid. Hanna Blev så galen så hon stod upp och spela haha.

Lördag!
Först åkte jag och jobbade. Linda kom ut efter ett tag och höll oss sällskap så det va trevligt. Tror hon är lite nervös för att lämna mig ensam med Uffe för jag råkade kalla han för gullet förra veckan haha.
Efter jobbet åkte jag hem för att packa väskan för att sen åka till badhuset med Jimmys familj. Jimmy var helt galen och åkte massor i den gula och svarta! Arja jagoch jimmy åkte samtidigt i den gula flera gånger. Satt i rad lix. Så jimmy pressa upp arja på kanterna så jag trodde hon skulle ramla ner på han hahaha. Sen råkade hon slå i huvudet en gång. Fick en bula det var nog inte skönt. Men hon sa att det var värt det för vi hade så kul haha,
Jimmy höll på att fälla mig i den svarta. I den kan man bara åka en i taget. Jag åkte först sen kom han efter men ja hann inte komma upp och gå undan. Så när han kom höll han på att fälla mig men ja hängde i en kant så ja inte skulle ramla haha. Man skulle filmat de asså!
Efter badet gick vi och åt lite mat och bowlade. Körde killarna mot tjejerna. Hälsade även på Fredrik som va där=)

Söndag!
Hade tänkt jobba men kände att jag kunde va hemma och ta det lugnt. Vi har nämligen kommit ifatt nu!=)
Om ett tag ska vi hälsa på mamma och pappa. Jenny va på spökjakt där i fredags så vi ska se vad hon sa. Eftet det blir det träning. Sista söndagen på lääänge som ja kan träna. Bara två och en halv dag kvar nu=S

Så det va lite vad som händer här!

Kram

Varför jag ens slösade tid.. Haha

Glodde på Melodifestvalen via webb-tv.. Men det var väl det mest värdelösa... Alexander Bard i ridhjälm och spacedräkt och värdelösa låtar.. Jösses jag säger då det.. Ough jag fick beröm för att det var så fint i conservatoryt nyss.. Det var en av de sakerna jag skulle göra idag.. Men jag gjorde ju inget mer än plocka undan och sopa golvet.. =P

Imorgon drar vi till Belfast.. Så jag ska försöka ta lite kort då..

Lördag var det då..

Idag fick jag sovmorgon.. Behöver ju inte stressa när det är helg liksom.. Alice och Lily är nu på väg på kalas så vi var i Stansfield eller något vad det hette och köpte presenter till killarna som fyllde och jag postade mina brev. Det var en väldigt mysig liten by.. Sen åkte vi tillbaka till Killyleagh och åt lunch på ett café som ligger bredvid slottet där en kompis till Alice bor tydligen... Fattade inte om hon bodde i slottet eller i någon grej bredvid.. Tog några bilder i alla fall.. Måste ju passa på när det finns något att ta kort på.. Imorgon ska jag nog faktiskt ta mej till Downpatrick och strosa runt lite.. Vet inte om det är något öppet i och för sej men man kan ju titta lite ändå lix. Joan tyckte jag skulle åka till Belfast men jag måste tvätta lite så att det är nog bättre jag håller mej i krokarna. Och så känns det bättre att börja med att orientera sej i mindre städer... =P En kompis till Joan som också ska ha barn ska för övrigt med skaffa en au pair från Peek-a-Boo så dom skulle presentera oss när hon kom.. Och så fick jag veta att dom får betala 600 pund till förmedlingen för att få en au pair.. Och om det inte funkar så kan dom få en ny efter en månad utan att betala men om det går 2 månader får dom betala igen.. Herregud lix det är ju typ 7200 spänn =O Jaja det kostar att ligga på topp antar jag.. Nu har jag rast igen.. Ska göra lite annat sen när den är slut.. Får se om jag skriver något mer ikväll... Ice Age 3 är på g med förresten.. Mycket film man vill se... Jag vill ju fan se Stieg Larsson filmen men det kan ju bli lite svårt här..

Tjing fling
Josefin

Engelska barnsånger..

Row, row, row your boat gently down the stream
Merrily, merrily, merrily, merrily life is but a dream

Rock, rock, rock your boat gently down the stream
If you see a crocodile don't forget to scream
AAAAAAAHH!!!!



5 little monkeys sitting in a tree
Along came the crocodile quiet as can be
Hey mr. Crocodile you can't catch me!
Ooooooooh SNAP!

4 little monkeys sitting in a tree
Along came the crocodile quiet as can be
Hey mr. Crocodile you can't catch me!
Ooooooooh SNAP!

Yeah you get the picture.. =P

Första fredagen!

Jaha då har man snart vart här en vecka.. Börjar komma igång känns det som.. Satt ner och pratade lite med Joan förut medan Rohan läste för barnen.. Det var trevligt.. Kändes som man fick lite annan tid då utan att behöva tänka på barnen etc. Denna dag började inte med så mycket action men slutade med desto mer. Det var upp och fixa frulle, matsäck till Alice och ta hand om lite disk. Rohans yngre bror och pappa kom inatt och då åt dom lite så att jag fippla undan det. Sen hade jag ledigt från 9 till 12.30. Jag har ju bara 7 timmars arbetsdag så det blir rätt långa raster för en annan. Vid halv 2 drog vi och hämtade Alice. Joan skulle ha typ utvecklingssamtal med Mrs. Montgomery som är Alices lärare så vi satt och väntade i bilen. Vi skulle vart i lekparken men Lils pils somnade som vanligt i bilen så vi gjorde läxor istället. Sen så körde Alice mej till diverse ställen, godisaffären, bokhandeln, mataffären, klädaffären och så skjutsade hon mej till Sverige så jag kunde hälsa på mamma och pappa.. =P Jag lärde henne orden bil och tut med. Så när vi kom hem visade jag henne och Lily vart Sverige ligger i förhållande till Irland. Och så fick hon säga Sverige istället för Sweden.. =P

Nu till the whole excitment area. Vi skulle göra som det stod i receptboken "Totally chocolate chocolate chip cookies". Men först skulle vi fixa ugnstekt potatis till kvällsmat till barnen, chips som det kallas här. Jag måste få ordning på vad chips då heter på engelska.. Och pommes för det har jag inte riktigt koll på heller.. I alla fall på med ugnen, i med olja i på en plåt och in i ugnen medan potatisen kokade lite på spisen. Sen när Joan skulle öppna ugnen och ta ut plåten så brinner det som fan i den. Så hon stängde luckan fort som fan. Shit fantomen liksom! Hon bara vi har en fireblanket (brandsläckarfilt?? or whatever) men hon visste inte var den var så hon frågade mej om jag visste hur vi skulle släcka den. Så jag sa att enda sättet är väl att kväva den men det var ju inte så lätt när det flammade upp som tusan så fort man öppnade luckan. Sammaträffande nog så hade ju Alice vart på brandstationen med skolan idag så mitt i hennes och Lilys panik så sa hon; "We have to get out of the house and stay there!" Joan stängde av ugnen och ringde efter brandmännen och sa som det var att vi inte kunde släcka den så dom skickade bilar. Så gick vi ut och väntade och då kom Rohan hem. Han hade skjutsat sin bror till deras syster. Då hade oljan tatt slut i plåten så elden hade slocknat. Så vi öppnade fönster och dörrar för att vädra ut all rök. Joan ringde igen och sa att den hade slocknat men dom sa att dom skulle komma i alla fall för att koll att allt var som det skulle. Och dom tog ju tid på sej vill jag lova.. Men så kom dom i alla fall.. Bara gubbar ingen hunkig brandman tyvärr =S haha.. Och det var ju ingen fara med ugnen men vad värre var sa den ena var att om det hade vart så att dom var tvungna att släcka en större eld så fort som möjligt så kom dom inte upp med brandbilen på uppfarten. Det är ganska tajt på ett par ställen.. Så det kan ju vara bra att veta.. Så att det blir väl till att klippa lite häck en vacker dag. I alla fall så blev det ju tyvärr inga kakor idag då.. Men men..

En annan grej som kan bli aktuell senare är en flytt.. Detta hus hyrs och kontraktet går ut i juli. Så att det kommer förmodligen bli husbyte. Dom ska titta på ett hus som såg helt engelskt idylliskt ut. Och tydligen var det ganska nyrenoverat.. Vilket betyder att dom hade nya heltäckningsmattor bla. Så det har dom här förstår du Losan! Som på film =P Och skorna på inne.. Eller inte alltid men ofta.. Jag kör foppatofflor så jag slipper ha uteskorna inne.

Jag har förresten fått mer beröm för min engelska idag.. Jag vet inte hur dom hade föreställt sej att jag skulle prata men dom verkar döimpade.. =P Jag är inte lika impad över min engelska själv kan jag säga.. Eller det flyter på när jag inte tänker så mycket men så fort jag börjar tänka så känns det bluddrigt.. Men men det blir väl bättre med tiden kan man tänka. =) Nu ska jag titta på Pirates of the Caribbean - Dead man's chest. Sen 21.30 ska jag prata med mamma och bestämma en tid imorgon då jag ska vinka till mormor och morfar via webcamen. =P Och ja just! 3 april kommer snyggvefilmen.. Sa till Joan idag att Vin Diesel är snygg.. Hon bara jaha då har vi inte samma smak för han är för musklig.. =P Jag sa att han var på gränsen till för mycket men att han höll sej på rätt sida.. =D Och om lyxsalongen så kosta det typ dubbelt så mycket. En vanlig kostar typ 5 pund och den andra kostade 10.. Och jag behövde inte betala så jag var glad ändå.. =P Jag ska skicka positiv energi till dej den 25:e gullet! =)

Puss puss
Josefin

JoSAN hahahaha

Hej! ska lite snabbt skriva ett inlägg här så du inte tror ja glömt bort dig=P

Låter som en härlig salong, tycker dock ni skulle vart i de lyxigaste hehe. Sen tycker jag att du borde börja dansa balett oxå=)

Fy fan ta reda på när filmen kommer ut! den måste ju ses!!!!!!

Ångest för operationen börjar komma nu! drömde om trasiga ben och bloood inatt!

Nu ska ja snart träffa Hanna! Vi ska ut och äta. Efter det blir det tv-spel=P Imorrn blir de jobb o sen träffa Jimmys familj.
Söndag ska ja hem till mamma o pappa och lyssna på spökhistorier. Jenny va där igår=) Ska säkert jobba lite med..
Ska försöka skriva ett bättre inlägg imorrn!

Piss & Kakka "asg"

Hellz YEAH och HALLELUJAH

Fast and the furious 4 med Vin Diesel OCH PAUL WALKER!! Den du Losan med smör på.. Gudars det blir något att drömma om inatt.. =P Men jag vet inte när det är dags för den att dyka upp...

Yeah ok so someone sucks at this blogging thing! =O

Och inte är det jag för jag skriver minsann.. Tog nyss ett bad jag.. Det är lyxigt med badkar.. Men jag glömde borsta tänderna när jag var där så jag måste gå tillbaka dit igen sen.. Men inte nu för jag ska titta på Grey's Anatomy faxis... =P

Hej svejs grus och gnejs!

The curious case of Benjamin Button

Den borde ses! En bra film.. Men man kan ju undra hur man kommer på just denna handling alltså.. Men Brad Pitt som ung är ändå ganska snyggt för att vara Brad Pitt.. Självklart är han inget som Johnny Depp men det är ju inte många som är måste jag säga. Sjukt stort ställe var det i alla fall.. Odyssey hette det har jag för mej.. Fanns väl runt 12 salonger varav en eller kanske flera var VIP med läderstolar och bara 30 platser.. Det var dock inget som helst fel på stolarna vi satt i vid Screen 5 som för övrigt var i storlek som Folkets Hus hemma.. Herrejävlar vad platser.. Sen fanns det nog 3 klubbar därinne med och ett bowlingställe.. Så ett par typ resturanger med tror jag.. Och just ja vi åkte förbi där kranarna dom använde till att bygga Titanic står. Helt coolt måste jag säga. =P Nästa vecka tror jag vi skulle till något café eller vad det nu var där det jobbade 2 au pairer från Nya Zeeland som var i min ålder.. Kan bli spännande det... Idag är det dags för playgroup klockan 10 med Lily och sen när Alice slutat skolan är det balett på g. Så får vi väl se vad mer dagen har att erbjuda. Skulle förresten gått ut och gått igår för idag regnar det... Typiskt..

Kram Josefin

Stackars!!

Usch Losan vad dom ska göra med dej.. =/ Men du har rätt det låter bättre med det första.. Herregud såga sönder dej.. Som värsta trolleritricket som inte funkar.. =S

Jag har just ätit en glass jag.. En mini magnum classic. Mycket gott! Hade potatismos och kyckling innan det.. På torsdag kommer tydligen Rohans pappa och bror hit.. Hans pappa tror han ska kunna sova på Rohans kontor fast dom har sagt att han inte får det för jag bor här och dom tycker inte jag ska behöva dela badrum med han.. Haha och dom är inte dåligt petiga med att dela badrum alltså.. Dom har ett, barnen har ett och jag har ett. Och så finns det en toalett på bottenvåningen i deras husdel... Har tänkt säga någon gång att vi hade ett badrum på 5 pers när jag växte upp =P

Ska skriva en grej här som är mest för syrran eller egentligen Fredrik för jag tror dom gluttar mer på denna blogg än den andra.. Men Ringdufferin Golf Club ligger här helt nära huset.. Så kom och spela golf ta mej tusan!! =P Tror det var något mer men inte minns jag vad det var.. Haha jo Joan ska låna mina Twilight böcker.. Hon blev nyfiken så som jag babblat om det sen jag kom...

Nu har jag nog inget mer att skriva för idag. Men vi pratar ju på msn nu.. =P

Kram från Joseflis

hej hej hallå jossan

Kollade precis på bilderna. Såg hel mysigt ut! Skaplig utsikt hade ni med=) Allt va ju helt grönt och trevligt. Tänk om det kunde va så här, men sån tur har man inte.
Du måste ju äta upp grönsakerna. Tänk på att barnen kommer göra allt som du gör sen haha. De bara tugga och svälja=P Fast sen kanske det blir du som gör maten och då kan du ju ge fan i att ha några grönisar.
Kul att de tyckte du va så bra på engelska! Känns ju extra bra när nån som bor i england säger de=)

Igår tittade ja upp på "din" lägenhet och det såg helt tomt o svart ut! Då kändes de helt plötsligt som att du va borta på riktigt. Jag kommer ju inte ha nån att messa med hela dagarnanu när du bor där. Fast o andra sidan får ja ju skriva här!

Fick ditt brev idag! Blev så glad så!!!! <3

Själv var jag på sjukhuset idag. Han bestämde nu när ja va där hur han skulle göra. Och han tyckte att det var bäst att göra som så att de flyttar på hälen. Även benet som sitter vid "trampdynan" under typ stortån om du fattar haha. Kan ju inte direkt peka lix. Sen skulle de flytta på några senor! Så de kommer de att göra den 25:e.
Ett annat sätt var att kapa benet OCH höften. Sen även flytta på benet vid trampdynan. Om man skulle göra så så skulle man slippa flytta hälen. Men både han och jag tyckte de första lät bättre. Om nu något kan låta bra.  Han sa att han inte blev klok på hur mitt ben va skapt. Han kalla på en annan läkare även den här gången. Och de satt och prata läkarspråk. Halgusvalgus o massa sånt hahaha.  De skulle även ta en massa bilder så att de kunde ta upp de här och diskutera med andra läkare.
Operationen kommer ta två timmar. Skulle väl va sövd i tre. Narkosläkaren sa att jag kunde ju va vaken men de kanske inte skulle va så kul. Jag bara NÄ jag ska sova. Kul o ligga där i två timmar o höra dom såga o spika eller va de nu gör!

Ser att du är på msn=P kommer in nu!

Kram från Losan

Hej igen Losan trosan

Det blev inte Ikea idag.. Vi ska köra en Belfast by night imorrn och dra dit då samt äta pizza och gå på bio och se Slumbag Millionare.. Jag och Joan bara.. Rohan blir hemma med barnen.. Plus att jag fick ledigt imorrn.. Så jag går väl ett varv åt andra hållet kan tänkas.. Förhoppningsvis är vädret som tidigare. Sol och mellan 10 och 15 grader varmt =) Lily är sjuk.. Maginfluensa tjofadderalla! Lite tur hade jag för Joan och Lily skulle åka och fika hos en kompis till Joan men jag valde att stanna hemma.. Gick ett varv och tog lite kort. Sen när jag är på väg tillbaka så kommer dom igen och Lily har kräkts i hela baksätet.. Stackars lillstumpa! Jag är även lite mer uppdaterad på värdfolket. Joan är visst från Tanzania.. Hom har bott i Italien och inte bara London tydligen.. Hennes föräldrar bor 6 månader i Tanzania och 6 månader i Italien.. Hon är advokat och 35 år. Rohan är journalist och irländare visst vad det verkar. Lyxlirare hela bunten haha.. Nu har jag rast till kvart i 4 och tänkte passa på att läsa Hello Magazine.. Brittiskt kändisskvaller.. =P

Rufus Sewell


Nu Losan kommer det!

Igår då.. Börjar med när jag satt på planet.. En mycket sötig flygvärd fanns där kan jag säga.. =P Och så satt jag bredvid några irländare och HELVETE vilken jobbig unge den ena hade.. En tjej på kanske 3-4 år som skrek ta mej tusan hela tiden.. Hon hade ingen normal samtalston what so ever! Men men jag somnade till slut så.. =P Väl landad en kvart före schemat var det bara att plocka upp väskan och leta reda på aircoachen.. Det var inte så svårt alls.. Spanade på landskapet medan vi åkte. Det ser ut precis så som man tänker att det gör.. Eller i alla fall som jag tänker. Såg en del riktigt fina hus och stora var dom med.. Lärde mej via skyltar att Belfast heter Béal Fierste och exit heter amach på gaeliska.. Det stod ju så klart en massa fler grejer på skyltarna men jag kan ju inte komma ihåg allt.. Vi blev omkörda av en skåpbil från Ikea med. Och dit ska vi åka imorgon by the way.. Hoppas dom har den svenska matshopen där! Och jag måste vänja mej vid vänstertrafik och rattar på andra sidan.. Vid ett tillfälle trodde jag att en unge körde en bil haha.. Jag hoppade av vid Jurys Hotel 25 minuter före tabelltiden så jag fick vänta lite på Rohan (uttalas Roan)..

Vi åkte inte till huset direkt. Dom hade ju gäster.. Colin (som för övrigt var rätt charmig och såg ganska bra ut.. Han liknade Rufus Sewell från En riddares Historia. Sätter in en bild åt dej här sen) hans fru Katie och deras barn Tilly (som är 5 år och har napp (muttra), Hector (som är 3 år och utan napp) och Orlando som bara var några månader. I alla fall så höll dom till i en park i Killyleagh (uttalas Killyley eller Killyläj typ). Rätt stor med mycket klättergrejs. Och vi gick upp för en kulle som fanns bredvid med jättefin utsikt. Sen åkte vi hem och jag packade upp och sådär.. Sen satt jag och pratade med Colin en del till det var dags att äta. Fick lite vin till maten.. Någon form av kycklingcurry med ris. Och en massa grönsaker som jag inte åt upp.. =P Dom tyckte jag var väldigt bra på engelska. Både Rohan och Joan är helt imponerande att jag aldrig bott i ett engelskspråkigt land. =D Straxt efter middagen droppade jag i säng och snackade med Veronica ett tag.. Hon fick mej att ladda ner Skype men något är det som inte funkar för hon hörde inte mej knappt.. Så jag fick lyssna på hennes bladder.. =P Sängen är sviiiinskön och täcket är värsta fluffet och superb att sova i!


Idag fick jag sova lite extra men jag gick upp kvart över 8 för det kändes lite dumt att sova när jag egentligen skulle jobba. Men jag knatade upp då och tog mej en dusch. Sen så fick jag läsa lite för Lily.. Till slut satt Hector och Tilly hos mej med och lyssnade. Vi gick ut och gick en sväng.. Kollade på några hästar och ägaren till dom kom ut och ropade att vi kunde få komma upp och kolla på lamm.. Ett får hade fått trillingar i lördagskväll.. Dom var sjukt söta! Sen fick vi dra oss hemåt för Colin och Katie var tvugna att dra till flygplatsen.. Dom bor mitt i London i ett hus och så har dom ett hus på landet med.. Tydligen kände dom någon som kände kronprinsessan Victoria.. Men jag vet inte om han var helt seriös.. Fast det såg så ut.. Joan, Lily och jag började rensa lite i lekrummet. Eller jag och Joan rensade, Lily plockade upp saker igen.. Men vi lyckades få lite ordning. Sen åt vi lunch och jag smakade Shepherdspie. Sånt man hört om men aldrig ätit. Det är mosad potatis över typ köttfärs i en form. Man ska äta ärtor till men jag sket i det! =P Sen åkte vi och plockade upp Alice från skolan i Downpatrick och sen åkte vi och handlade. Köpte mjölk som jag ska testa imorgon. I detta land är den röda mjölken minst fett i och den blå mest fett.. Den gröna hänger i mitten som den borde.. När vi kom hem gjorde vi inte så mycket... Joan hjälpte Alice med läxor och jag ritade det som Lily bad om. Sen blev det dags för kvällsmat och kvällsbad som jag hjälpte till med sen kom Rohan och jag fick sluta. Klockan var väl 19.00 då. Jag värmde min pizza och åt den.. Sen hoppade jag ner i badkaret och det var skönt utav bara FARAO måste jag säga.. =D Nu sitter jag och snackar med Veronica igen på Skype... Hon hör mej lite bättre nu haha... Men nu ska jag spara detta, lägga in en bild på Rufus och sedan lite bilder på bilddagboken..

Tjingeling!


Hej Louisefis

Internet funkar redan.. Vi fixade det.. Mest jag, Rohan hjälpte till med koden.. =P Vi ska snart äta... Sen måste jag sova för jag döör.. Så att jag skriver imorgon om hur dagen varit..

Tjing tjong!

Hej Josefinfin

Kommer alltid bli fras efter igår haha! Nu antar ja att du är på Skavsta och hänger. Om några timmar är du "hemma". Hoppas familjen är så där trevliga som de verkade på telefon nu!

Kollade på "Brucan" förut haha. Vilken man asså. Om ja skriver BruSAN så blir de ju en manlig version av mig hahahahaha.

Pratar med Matsa på msn nu. Vi har blivit bjudna på 30årsfest sista helgen i mars. Av Jenny eller vad det var du kalla han=)

Nu måste jag göra mig söndagsfin här. Vill veta hur första dagen på Irland va sen!


      Sista kvällen tillsammans på hundra år!


Love you! Baby hälsar!  

Hej Losan!

Tack för våfflor med ett ton grädde, cola, godiga chips och hunkehunksnyggvefilm =P Men nästa gång kör vi fras va?? *skrattar* Hoppas din tacogratäng blev god och att Jimmy käkade upp våfflorna.. Nu raggar vi dataväskakvitto.. Har ingen aning om vart jag gjorde av det.. Ska till lägenheten och kolla nu..

Puss älskar dej!!!

/Pingl

Pingls on the net

För fan detta lär bli världens i särklass bästa blogg!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0